Bahasa: EN | 中文 | BM |

Pembangunan Aplikasi

Aplikasi mudah alih dengan teknologi terkini
PEMBANGUNAN APLIKASI
 
Pemberitahuan Tolak

Trend pemasaran masa depan ada di sini! Untuk menyasarkan pelanggan royalti anda melalui aplikasi mudah alih. Pelanggan dapat menghantar pemberitahuan segera dan tidak mengganggu kepada pengguna, ini adalah salah satu sebab utama mengapa banyak perniagaan ingin mempunyai aplikasi mudah alih.

Pengalaman Penjenamaan Baru

Sebagai syarikat dan perniagaan yang aktif, anda dapat memperkukuhkan jenama atau perkhidmatan anda, membuat saluran pemasaran langsung dan meningkatkan penjualan dalam talian anda melalui aplikasi mudah alih. Ini adalah pengalaman penjenamaan baru kepada pengguna. Lebih 68% pengguna menghabiskan lebih banyak masa di telefon bimbit dan bukannya komputer riba atau PC.

Lebih Cepat Daripada Laman Web

Tindakan melaksanakan Aplikasi Mudah Alih jauh lebih pantas daripada laman web mudah alih. Membangunkan kedua-dua laman web syarikat dan aplikasi mudah alih untuk perniagaan anda boleh menjadi urusan yang mahal. Anda mungkin harus memilih salah satu daripada dua saluran, berdasarkan anggaran dan matlamat perniagaan anda. Di NEWPAGES, kami menyediakan penyelesaian sehenti dan pakej resonable untuk jenama anda.

Kempen Cabutan Bertuah (Goncang & Menang).

Ciri Shake & Win terkini, kami menggabungkan dengan Aplikasi Mudah Alih Perniagaan anda. Sesuaikan kempen goyang anda sendiri untuk menargetkan calon pelanggan anda dan simpan untuk berita dan promosi selanjutnya. Mudah digunakan, dapat mengatur kempen, hadiah, baucar menggunakan NMS (NEWPAGES Merchant System). Jangan risau, kami akan memberikan latihan sebaik sahaja pelancaran Aplikasi.

perlukan bantuan ?
Komunikasi Menyelesaikan Masalah
 

Dapatkan Konsultasi Profesional dari Pakar Pemasaran Laman Web kami!

Demo Percuma